kendi kendine gelin guvey olmak 

kapat
  1. herhangi birşeyi üzerine alınmak.
    #267137 (lumpiya, 21.05.2006 17:25)
  2. (bkz: kendi kendini becermek)
    #267143 (oksuz sarı cicek, 21.05.2006 17:27)
  3. bir kızdan hoşlanan ve onun da aynı duyguları taşıdığını ciddi ciddi düşünen erkeğin içinde bulunduğu durumu ifade edendir. sonrası, hazmedemiyorsa, sarsıcı bir şoktur.
    #1221204 (abberline, 28.01.2007 03:25)
  4. marilyn manson bu deyimi tam anlamıyla yaşamıştır.*
    #1221208 (selmagezinir, 28.01.2007 03:27)
  5. (bkz: dereyi görmeden paçaları sıvamak)
    #1677250 (only you, 23.05.2007 15:39)
  6. birinden hoşlanıyorsundur.ne yapıp edip tanışmışsındır.arkadaş olmuşsundur.çocuk bir gün samimiyetten ileri gelen 'güzelim şaka yaptım' gibi tamamen masumane bir cümle kurar.ama sen cümlenin sadece 'güzelim' bölümünü anlar ve hayal alemine dalarsın.önemli olan cümlenin gidişatı değil nasıl başladığıdır.*sen ilişki evresini geçip düğün planları yaparken çocuğu yeni sevgilisiyle görürsün.kendi kendine gelin güvey olmak böyle birşey işte.*
    #1677569 (soffy, 23.05.2007 17:03 ~ 17:04)
  7. tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali , bir nev i kendini kandırmaktır.
    #1677588 (sahibindenilanlar, 23.05.2007 17:07)
  8. 'başımın tatlı belası' der. sende mutluluktan uçarsın herkese sölersin 'aaa kesin senden hoşlanıyor' derler. bir bakarsın adam derki 'en iyi dostum sensin!...' * *
    insan sonra bir bakar kendi kendine gelin güvey olmuş. işte böle bir durumdur.*
    #1677608 (rire jaune, 23.05.2007 17:11)
  9. karsıda oturan kızın da bizi kestigini dusunup bi gazla gidip konusma eyleminden sonra kızın ''sana degil, arkandakine bakıyodum'' cevabının akabinde ortaya cıkan ruhsal ve psikolojik vakanın halk dilindeki adıdır.
    #1677740 (jazzy, 23.05.2007 17:54)
  10. başkalarını da ilgilendiren herhangi bir konuda kendi kendine karar vermek, yorum yapmak hadisesi.
    #1677741 (KIZILMASKE, 23.05.2007 17:55)
  11. - hehe nassı goydum lafı ama. hehe. olum buranın kralıyım ben. hoşaflık yapma atlama, alırsın cevabını...

+ hee goydun goydun. yavaş goy da saçın başın dağılmasın...
    + hem bak yavrum al şu biberonu ağzına, iç sen sütünü. aklın kemale ermedi senin daha. bak kum var orada. git kumda oyna sen. gel önce bir öpeyim ama...
    #2121760 (gonul diyorum akil diyorlar, 13.08.2007 00:48)
  12. ''sevelim sevilelim, aşk süper bişi, bütün dünya buna inansa keşke, hayat bayram olsa'' tadındaki inanışının ötesinde iki kelam edemeyip, burnunu başka ayarmatör kıvamlara sokmaya çalışarak çuvallayan, leo buscaglia bozması şahane birey inanışı ve bunu konu alan eylemdir.

lan hep bir ortada kalmışlık var. hep bir ortada kalmışlık. korkarım, bahsi geçen mottoları benimsetip tıpkı o yazar gibi intihar etmesin bunlar.

gelin-güvey masraflı hadise malum. g.tte patlamasın bari. yazık lan. üzülürüm sonra.
    #2121814 (hosaf, 13.08.2007 00:57)
  13. çaylakken ve açtığınız başlıkta bir tek sizin giri niz olduğunu gördüğünüzde içine girilen ruh haletidir.
    #2252178 (hiccup, 03.09.2007 02:04)
  14. benim bedelini cok agır odedigim his; duygu karmasası... hoslanırsın bir kızdan, ama uzun zamandır hoslanırsın yani...

sonra gun gelir, acılırsın kıza... tepkisi falan guzel; direkt kapılırsın bir heyecana...

aynı okuldasınızdır, sınıfına falan gitmeye, konusmaya falan baslarsın. ilk gun guzel gecer*, hakkınızda okul capında bir dedikodu yayılır. sen hoslanırsın bu durumdan...

ikinci gun de sandıgın gibi guzel gecer salaklık yapıp artık sorana cıkıyoruz gibisinden seyler soylersin. aslında sen o'nun dediklerinden destek alarak bu kadar emin konusursun kendinden. ne de guzel mutlu etmistir soyledikleri seni...

aynı gunun aksamı msn aracılıgıyla uyanırsın bu ruyadan... bir iki bir seyler sacmalar sonra der olmaz...

- niye?
    + okuldan biriyle cıkamam!..
    (ic ses: hassktir)

iste boyle bir seydir kendi kendine gelin guvey olmak. bana cok guzel iki gun yasatmıstır sagolsun, sonunu da bok etmistir. hic hissetmedigim bir duyguyu yasatmıstır. yalan insanın canını bazen gercekten cok yakıyor.

(bkz: demek ask acısı boyle bir sey)
    #2611473 (hayatin anlamini cozen bilge, 20.11.2007 21:35)
  15. (bkz: eşeysiz üreme)
    #4604284 (guzunamca, 29.01.2009 14:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kendi kendine gelin guvey olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendi kendine gelin guvey olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi kendine gelin guvey olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendi kendine gelin guvey olmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.