kendi evinmis gibi davran 

kapat

1. genelde eve ilk defa gelen misafirlere söylenen kolpa söz. misafirin yüzsüzlük durumuna göre kötü sonuçlara yol açabilir.
    #117906 (redwinemania, 16.03.2006 22:46)
  2. -necmicim kendi evinmiş gibi davran yaa rahat ol
    -bak yapma yanlış yapıyosun
    -heeeh al şu yastığı da arkana. amaaan uzat bacaklarını bee. bişiy içer misin
    -yok saol
    -aaa olmadı ama kendi evinmiş gibi davran diyorum sana.
    -benden günah gitti. ver bakiim şu kumandayı.aç şu playboy tv yi. peçete var mı evde? sabun mabun da getir. ne bakıyosun kızııım. kombiyi de aç duş da alcam sonra.
    #117943 (janjan, 16.03.2006 23:16)
  3. -abi rahat olun kendi eviniz gibi takılın
    -tamam abi biz rahatız zaten...
    -içmesene olum babamın rakısı lan o,şiiişt hulusi ziterim belanı cıkar o kız arkadasımın hediyesi
    -ayse,mehmet gözünüzü sevim yatak odasında sevismeyin...
    #117964 (karpuzkabugu, 16.03.2006 23:29)
  4. (bkz: sen bir içki al kendine ben üstüme rahat birşeyler giyeyim)
    #623935 (jakuzi, 11.09.2006 00:15)
  5. beni yorma kendini de kasma.
    #623938 (scarlet, 11.09.2006 00:16)
  6. -hayrullah buyur.
    +merhaba.
    -buyur geç sıkılma burası seninde evin sayılır.
    +nasıl yani?
    -basbaya abi, kendi evinmiş gibi davran.
    +ciddi misin?
    -tabi yaa, ben bi lavaboya gidip geliyorum, sen keyfine bak.
    +..
    10 dakika sonra :
    -hösttt!! in ulan karımın üzerinden!
    #623967 (akardia, 11.09.2006 00:26)
  7. ing. make yourself at home.
    #624551 (ms.viking, 11.09.2006 09:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kendi evinmis gibi davran başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendi evinmis gibi davran ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi evinmis gibi davran nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendi evinmis gibi davran. Copyrights of the articles are belong to their authors.