kendi entry ne bunu ben mi yazmisim demek 

kapat
  1. kendi entryni tanıyamama hadisesidir...karşına geldiğinde vay lan bunu ben mi yazmışım, helal olsun ya da bunu nerden uydurmuşum şeklinde zühur eder...
    #1435476 (infoman, 21.03.2007 09:13)
  2. şok olmaktır bunun bir adım ötesi. belki ilk yazar oldugunuzda yazdıgınız bir entry olabilir. bir gün ben butonuna basarsınız iyi ya da kötü oylanmıs bir entry gözünüze çarpar. bakarsınız ohaa bea bunu benmi yazmısım diye tepki verirsininiz. mesela ben iğrenç espriler baslıgı altına yazdıgım esprilerin hiç birini hatırlamadıgımda bu tepkiyi hakkıyla vermiştim.*
    #1438013 (tatlı su levregi, 21.03.2007 22:03)
  3. -anaa hangi mal yazmiş lan bunu hehee *
    -hasss.. ben yazmısım nan tuh. ben o zamanlar bu kadar malmıymısım. sil hemen sil. *
    #1438040 (memolf, 21.03.2007 22:10)
  4. -kendi entryne bunu ben mi yazmışım?
    -saçmalama lan
    -piki
    #1438052 (or something, 21.03.2007 22:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kendi entry ne bunu ben mi yazmisim demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendi entry ne bunu ben mi yazmisim demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi entry ne bunu ben mi yazmisim demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cinsellik universitesi acikogretim fakultesi » umbertobaggio » ahmet yildiz olmedi » reinaldo carlos merlo » sevgiliyi gidiklamak » islikla kopek cagirmak » namuslu yazarlar » gece sesleri » ralph waldo emerson » intihar notu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games