kendi anketim diye demiyorum 

kapat
  1. *

anket başlığı açan yazarın "yine mi ankett!!" sitemleri karşısında savunma mekanizmalarını devreye sokarak durumu idare etmeye çalışmasının güzel bir örneğidir. * misal; kız istemeye giden teyzelerimizde de bu davranış görülür.

+ efendim, oğlum diye söylemiyorum meaşallahhhh, yirmi dört ayar altındır. evden işe işten eve. sigarası içkisi yok, uyuşturucusu da yoktur, karıda kızda gözü yoktur, geçimini de sağlıyor. di mi evladımmmm? tü tü tü nazarlardan saklasın yaradanımmm!!
    - tükürme anne!
    #1352758 (sophie, 26.02.2007 23:06)

© 2008 - uludağ sözlük

kendi anketim diye demiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendi anketim diye demiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi anketim diye demiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deyr yakup manastiri » ideal gaz denklemi » delgec » houston rockets » yok ya » bir demet tiyatro » patrick kluivert » micro pool » ray » tulga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci