kenan kalav 

kapat
  1. vakti zamanında çok popüler olan ve jön olarak nitelendirilen oyuncudur kendisi. son yıllarda suça, kaçakçılığa falan karıştıydı adı.
    ayrıca, hülya avşar'la oynadığı bi filmde*, serif ali karakteriyle hatırlanır. gaarrççç gaarrçç diye ses çıkaran uzun deri çizmeleriyle, hülya kızımızın evinin önünden geçerdi. çizme sesini duyan esas kız hülya da kapıya çıkıp kırıtıp, işve yapardı. enteresan bi filmdi. sonra kızın annesi de şerif ali'ye aşık olmuştu vs..
    (cikarinbeniburdan, 21.02.2006 00:35)
  2. kaşına gözüne kurban olunası şahıs.
    (febe, 21.02.2006 00:39)
  3. melekler adasi'nda üstün performans gösteren oyuncu olup şöyle nitelendirilebilir:
    (bkz: diziyi götüren oyuncular)
    (hunlu, 05.08.2006 23:43)
  4. türk sinemasının müthiş jönlerindendi. bayadır ekranlarda görünmemektedir. görmek isteriz ekranlarda.
    (repeat after me, 29.07.2007 17:19)
  5. bir dönem uyuşturucu işlerine girdiği söylendiği için yurtdışında tutuklandı ve türkiye'ye gelemedi.
    (novakatinamite, 29.07.2007 17:22)
  6. kendisini tvlerde görmek isteyenler gece 3ten sonra fox tvde kurt kapanı adlı diziyi izleyerek bu isteklerine karşılık bulabilirler. hatta bonus track olarak burnu estetiksiz pinar altug'u da izleyebilirler.
    (taharetmuslugu, 29.07.2007 17:26)
  7. uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle uzun yıllar italya'da hapis yatmıştı. 5 sene kadar evvel Türkiye'ye teslim edildi. hatırlıyorum, gelir gelmez bir dizide oynamaya başlamıştı. çok şaşırmıştım, madem bu adam suçlu neden dizide oynatmaya can atarlar diye.
    (yakupss, 29.07.2007 17:30)
  8. calikusu filminde kamuran'ı oynamıştır fakat yakışmamıştır. çünkü kamuran sari ciyandı ve kenan kalav pek de sarı sayılmaz...
    (desiree, 29.07.2007 17:35)
  9. yeşilçamdaki jön arkadaşlarından cinselliğe odaklanmasıyla ayrılmış aktör.
    (zinani, 21.09.2007 18:59)
  10. ispanya da hapis yatıp memlekete döndükten sonra inzivaya çekilmiş eski jön. kanımca türkiyedeki en yakışıklı jönlerden(di).
    (istanbul icin efkar vakti, 21.09.2007 19:04)
  11. 80lerin en büyül jönlerinden. hala yakışıklıdır. hapiste olmak bile onun yakışıklılığını bitirmemiş.
    (ozgunhan, 06.12.2007 01:18)
  12. can kurt kalav adında bir oğlu vardır. mardinli bir babayla alman bir annenin oğludur.
    (pinkberry, 17.02.2008 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karustu karakucak guresleri » goy goy » begenilen kadro gormedim » opusmek istemeyen sevgili » eyvallah brada » filler ve ebabiller » wba » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » berberin ayna tutmasina kil olmak » osmanli devleti duraklama devri » george michael dansi yaparak savasa girmek » mango » chatin » aman heri » tv 8 » olursen sorumlusu sensin » asagi tukursem biyik yukari tukursem sakal » izmir caddesi » yaran msn iletileri » sigara icene afiyet olsun demek » enelhakki » beni burda birak » galatasaray » demet akalin in aslinda erkek olmasi » adanaliyik allah in adamiyik » epl » bizmut » guzel yuzlu kadinlarin gogussuz olma sorunsali » kalan pirinc sayisi kadar cocuk sahibi olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa