kenan ile gunsel 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoşgeldiniz)
    #2615282 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 21.11.2007 20:37)
  2. kerem ile asli, ferhat ile sirin, mecnun ile leyla, yusuf ile zuleyha'dan sonra asklari dillere destan olmus olan cift. *
    hosgelmis yazari.
    #2615293 (limon cicegi kolonyasi, 21.11.2007 20:40)
  3. muhtemelen, "madem her şeyi paylaşacağız, sözlükte de birlikte yazalım" düşüncesiyle yola çıkmış iki sevgi pıtırcığından oluşan bir ikili.

eğer buraya kadar yanılmamışsam, buradan her ikisine de bir uyarım olacak. yanıldıysam bundan sonrasını okumasın kimse.

böyle çok uzun sürmez. nasılsa bir süre sonra ayrı ayrı tek kişilik üyeliklere sahip olacaksınız. gelin, olmayacak duaya amin demeyin, bir an önce iki ayrı kişi olarak üye olun ve kişisel performansınızı sergileyin.

iki kisinin yazdigi entry degildir. ayrıyetten, catal kazik yere batmaz diye de bir sözü vardır eskilerin.
    #2615334 (oyuna devam, 21.11.2007 20:51)
  4. vedat turkali'nın bir gun tek basina adlı romanında yaşattığı sıradışı bir aşk! kenan ile günselin aşkı...
    #2615897 (kenan ile gunsel, 21.11.2007 23:40 ~ 23:41)
  5. kenan ile günsel denildiği zaman içimde bir şey bir kez daha kırılır. günsel'e kızarım biraz, kenan için oturup yeniden ağlarım.
    #2637567 (m ilginc olsun istedim, 27.11.2007 22:36)
  6. belki kenan dağları delmemişti günsel için ya da çöllere düşmemişti ama bir gun tek basinayı okuyan herkes inandı kenan'ın günseline olan aşkına. yazık oldu kenan'a. bu nicki kendisine seçen 53 entry, 78 karmalı arkadaşımıza selam eder, saygılarımızı sunarız.
    #3159623 (of anam nalan, 18.03.2008 21:13)

© 2008 - uludağ sözlük

kenan ile gunsel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kenan ile gunsel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kenan ile gunsel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet kayayi teror sempatizani oldugundan sevmemek » ne oldugu belli olmayan iliski » uludag sozluk ten soguma nedenleri » pkk operasyonlarindan av diye bahsetmek » organize isler » yuzde 34 luk elektrik zammi » bekle bizi istanbul zirvesi » istiklal marsinin isliklanmasi » karmasini dagitmak isteyen yazar » hakkinizda cok sey duydum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games