kenan evren in gunlugu 

kapat
  1. internette türeyen sözlüklerdir kenan evrenin günlüğü.
    seni, beni, bizi internete asosyalleştiren, apoitikleştiren -kısacası başımıza a harfi koyan- hallerdir. *

kenan evreninn günlüğü bugündür 12 eylül sonrası her gündür.

kendini bey zanneden köleler topluluğunun oluşmaya başladığı günlerdir.

milliyetçilik, atatürk ve din üçeninde kendini kaybeden türk gençliğidir kenan evrenin günlüğü.
    `
    bakınız` gençiliğidir kenan evren günlüğü.

edit: eğer moderatörler başlığı açana saygı namına -in ekini ayırmazlarsa teşekkür ederim.
    #3678576 (butafor, 17.07.2008 19:36)
  2. artık yıllık halini almıştır.
    #3678719 (butafor, 17.07.2008 20:14 ~ 20:17)
  3. sevgili günlük bugün çocukları astıktan sonra resim yapmaya başladım.
    #3678722 (mzfcagri, 17.07.2008 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

kenan evren in gunlugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kenan evren in gunlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kenan evren in gunlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maybe attending » yirmi yas disi » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » abdullah ocalan » sso » ankarali kizlar » hamdolsun diyen tiki erkek » silik kutusunun devamli yanmasi » entrynin kim tarafindan eksilendigini bilmek » 70 lik yeni raki » ashtarte » hayat » prisoner » cisin geri kacmasi » baslik parsellemenin uc buyuk yolu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinegi yere hizlica firlatarak oldurmek » draconian » hell march 2 » dr oetker keskul » 100000000000000000000000000 » rui pedro dos santos patricio » wolverine » bir boka benzemeyen minimal siir » xbox360 dashboard » sozlukte tanisip evlenmek » geleneksel kaldirim tasi degistirme festivali » annelerin ciglik atmasi » 10000000000000 » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » can yucel