kenan duru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kenan olunmaz kenan dogulu
  2. duru
  3. duru gok
  4. tanju duru
  5. abdulkadir duru
  6. cekip duru
  7. duru tiyatro
  8. nukhet duru 99
  9. duru zamanlar
  10. gulce duru

© 2008 - uludağ sözlük

kenan duru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kenan duru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kenan duru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » the gates of istanbul » bekaret onemsizdir diyen kiz » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » tac » tovbe » yabanci gruplarin turkce mealleri » pomak » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » kalbim yok » bir de sen gitme » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » galleria » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » simone simons » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » idrak edememe » l manyak » ya rabia » tencereyi ocakta unutmak » tala karinca yumurtasi yagi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » atlas deneyi » planor » pro lisans » guitar hero world tour » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » apollonia » bez bebek te yakalanan matrix tadi