kemik iligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kemik iligi org
  2. kemik iligi nakli
  3. kemik iligi bankasi
  4. sari kemik iligi
  5. kemik iligi hucre kulturu
  6. istanbul universitesi kemik iligi bankasi
  7. gonullu kemik iligi vericisi oluyoruz kampanyasi
  8. orta asya nin ilk kemik iligi nakli merkezi
  9. olum iligi
  10. kemik der ki

© 2008 - uludağ sözlük

kemik iligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemik iligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemik iligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » firindan yeni cikmis ekmek » zekeriyabeyaz » what the fuck is that » erkeklerin guzel kadin zaafi » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » ruyada uyuyamamak » fuck buddy » ask konusturur » koton » hazreti muhammed » arnavut kaldirimi » bionic commando rearmed » parasut fren » kapini calan benim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalcin kucuk » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » kiyamet gunu gazete mansetleri » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » jet » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » taylan sigirci » serefsizlik » amcik gibi olmak » bir sehri sevmek » sevcan orhan » renaudot odulu » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » sozlugu yonja com a cevirmek