kemik bilek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilek
  2. renan bilek
  3. bilek damari
  4. el bilek kemikleri
  5. bilek guresi
  6. kaptan bilek
  7. bilek gibi
  8. bilek citlatmak
  9. bilek saati
  10. bilek corap

© 2008 - uludağ sözlük

kemik bilek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemik bilek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemik bilek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pantolonun icine kazak sokmak » sozlukteki hristiyanlar » rihanna » pes 2008 » ironi » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » sevisirken dinlenecek sarkilar » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » ozunu inkar etmek » zlatan ibrahimovic » kendi sessizligine gomulmek » bir gol daha » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » incir receli » kisa boylu bayanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » recep tayyip erdogan » birinci batarya » bir polemikten cikip otekine girmek » prisoner » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » sansini kendi yaratmak » masumiyet » aramis » signal » yusuf cemal keskin » negatif » acid western » ataturk u seven sozluk yazarlari » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » babasayfa com