kemence ile poz veren ts oyunculari 


kapat
  1. her transfer dönemi yeni trabzonsporlu oyuncuya yapılan olaydır, gariptir...
    kıl olmusumdur...
    hayır bu yaştan sora inadına futbolcu olcam, bonservisimi elime alıp trabzona gitçem, bana dicekler "hadi bi kemençeyle poz?" yok arkadas dicem memlekete döncem, nedir bu yaa??

    (bkz: http://img.blogcu.com/upl..._yattarayaofke%5B1%5D.gif)
    (bkz: http://www.radyospor.com/...5.2008_colman_kemence.jpg)
    #3723626 (alpinarci, 26.07.2008 13:07 ~ 13:13)

© 2008 - uludağ sözlük

kemence ile poz veren ts oyunculari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kemence ile poz veren ts oyunculari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemence ile poz veren ts oyunculari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the dark knight » rize » 16 mayis 1992 fenerbahce gaziantepspor maci » cb » sozlukteki galatasaraylilar » hakki yalcin » usuyen ayaklari annenin ayaklarinin arasina sokmak » salca » lucky strike » asif ali zerdari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games