kemalistler net 

kapat
  1. son yıllarda artan şovenist kemalizmin sanal hayata yansımasıdır. Efendim üyleri genellikle *abd destekli gazetelerde dolar üzerinden maaş alan yılmaz özdil, bekir coşkun vb yazarların toplam 10 cümleden oluşan (ki içinde geçen kelimelerin yarısı aynıdır) yazılarını okuyup coştukça coşarlar ve panoya koyarlar. O yazıları yorumlama yetenekleri de sıfırdır. Tek söyleyebildikleri : "aha bekir coşkun'da yazıyor yobazlar burayı iran'a çevirecekler" cümlesidir. Dillerine doladıkları Atatürk, kemalizm, yobazlar, tayyip kelimelerini kullanarak kurabildikleri sınırlı cümlecikleriyle foruma yazılar yazarlar. Bunların tarih bilgisi inkilap tarihi (ki onu da ilköğretim 8. sınıf kitaplarındaki bilgileri okuyan çocukların zekasıyla yorumlarlar) ile sınırlıdır. Yani Türk tarihi, Avrupa tarihi bilgileri yok denecek kadar azdır. Genel kültürleri de sıfırdır. Okudukları başlıca edebi eser "şu çılgın türklerdir" başka edebi eser okurlar mı bilemem. diğer okudukları kitaplar ise "tayyip'in hedesi", "abdullah'ın hödösü" türünden süpermarkette hıyar reyonlarının yanında satılan "popüler" kitaplardır. Böyle tuhaf bir site işte. Ha eğer düşünen yorumlayan eleştiren bir kişi üye olup panoya birkaç mesaj yazıp beyinlerini çalıştırmaya davet edince de faşist yöneticileri izin vermez panodan atar.* . kesinlikle ve kesinlikle farklı bir görüş yazan kişinin görüşünü tartışamazlar eğer forumda köşeye sıkışlarsa hemen faşizan bir tavırla hiç bir açıklama yapmadan panodan atarlar. düşünüyorum acaba atatürk yaşasaydı bu faşistlere nasıl davranırdı.
    #4088290 (saskin leylek, 14.10.2008 19:46 ~ 19:47)
  2. atsizcilar com'dan sonra yeni eğlence mekanımız.

forumdaki konulara bir bakayım dedim, o ne lan?

--spoiler--

sayın kemalistler okuduğum üniversitede atatürkçü olarak bildiğim arkadaşlarımın çoğu küpe takıyo ama dışardan herkes amerikan özentisi züppe gibi laflar atıyolar sizce küpe kemalist bir gence yakışırmı??
    --spoiler--
    #4088306 (enderun sevgiler, 14.10.2008 19:53)
  3. üye rütbelerindeki sahte ataturkcu ibaresini görünce nedense sözlüklerde sıkça alay konusu edilen faşist bir siteyi akla getiren komik oluşum. o site kadar olmasa da eğlendiriyor.
    #4088312 (oneqeno, 14.10.2008 19:55 ~ 19:56)
  4. aynı zamanda karşı taraftakilerinin konuşmasına izin vermedikleri ve tüm iletişim yollarını kapattıkları için site ile ilgili eleştirileri "özgür ortamlarda" yapmaya yönelten, site ile ilgili düşünceleri başka "özgür ortamlarda" tartışmaya zorlayan sitedir. * *
    #4088313 (saskin leylek, 14.10.2008 19:56)
  5. komedi yeridir.

27 mayıs'ı devrim kabul edip, atatürkçü! sistemle gerçekleştirildiğini söyledikleri darbe günlerini kutlarlar. kemalist yoldaşlar diye bir söylemleri vardır ki işin sonudur. hey aslanlarım kim tutar sizi.

arada bakıp eğleniyoruz, gülüyoruz.
    #4088369 (carriye roxalina, 14.10.2008 20:10)
  6. istanbul'da yasayan kemal isimli vatandaslarin sitesidir. kemal-ist diye ayiriyoruz bunlari.

o degil de bunlar ne yazik ki ultra-fanatiktirler, bagnazdirlar ve ataturk'u putlastirmislardir. turk egitim sisteminin ne kadar da zararli bir sistem oldugunu ispat eden insanlardir bunlar.
    #4088404 (deve kesen thy yoneticisi, 14.10.2008 20:16)
  7. (bkz: gençler eğleniyo muyuz)
    (bkz: yobazların uğrak yeri olan siteler)
    #4090149 (rakimalboga, 15.10.2008 02:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kemalistler net başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemalistler net ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemalistler net nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kemalistler net. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » baku ceyhan boru hatti » jagatai » neoplan starliner » polis kiligina girip ortalikta kiz kacirma » sacindan surukleyerek kacirip tecavuz ettiler » hit the sack » cuklatvarmi » ozturk » konya tramvayi » ayarimi hisset » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » el kaide ye cukunu gosteren kahraman turk » lev samoylovic rosenberg » server shutdown in progress » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi » bursa kiz lisesi » yaratici bir organ olarak kic » baslik ve nick uyumu » hem kaderi belirleyip hem cehennemde yakmak » megamasal » ilk askin aslinda son ask olmasi