kemal sahir gurel 

kapat
  1. son olarak kalan muzik etiketi ile film muzikleri adlı bir albüm yayınlamış müzisyen. birçok dizinin ve filmin müziklerinde bu müzik insanının emeği olmuştur. yaptığı soundtrack çalışmaları ile dizilere ve filmlere ayrı bir hava katmaktadır.kazim koyuncu, serkan cagri, goksun cavdar, adnan karaduman, soner akalin, aytekin g atas, aynur dogan, ismail soyberk, turgut alpbekoglu, eyup hamis, erdinc senyaylar gibi usta müzisyenler bu dizi ve film müziklerinde kendisine eşlik etmiştir. ayrıca kendisi gitar,keyboard,buzuki,ney,vurmalı çalgılar da üstün performanslar sergilemektedir. yaptığı bazı dizi müzikleri için;

(bkz: sultan makamı)*
    (bkz: aşka sürgün)*
    (bkz: kurşun yarası)*
    (bkz: hasret)
    (bkz: esir kalpler)
    #1270949 (music box, 07.02.2007 16:28)
  2. yıllar boyu aranan sultan makami açılış müziği kendi sitesinden indirilebilen nadide insan. ne kadar sevinmiştim be.
    #1271474 (paradigma, 07.02.2007 18:10)
  3. eski grup yorum üyesi...

(bkz: elif sumru gürel)
    #1543024 (brcyzdm, 19.04.2007 13:32)
  4. bir isim olarak gurel.
    #1543030 (deeplomatt, 19.04.2007 13:33)
  5. grup yorum un grup yorum olmasında büyük katkıları olduğunu düşündüğüm güzel insan, aranjör, müzik yönetmeni, kaval sanatçısı, fedakar müzik adamı. yeni yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
    #1972787 (borodin, 20.07.2007 15:23)
  6. 1985 yılında grup yorum'a dahil olan ve 1997 yılında grup yorum'dan ayrılan müzisyen. son olarak boran firtinasi'nın çalışmalarına dahil olmuş fakat albüm çıkmadan ayrılmıştır. yorum'dan ayrıldıktan sonra dizi ve film müzikleriyle ilgilenmiştir. grup yorum'da beraber çalıştığı elif sumru gurel'le evlidir.

bir kar makinesi'ni okurken çok acıdığım adamdır. hayatının 12 yılı yorum'la geçmiş ve bu 12 yılın yarısından çoğu hapiste, tutuklulukta.

--spoiler--
    http://www.kemalsahir.com/
    --spoiler--

kendisininin çok cool bir fotoğrafı; * *

http://www.grupyorum.net/...989/&page=0&idx=6
    #3524574 (meredith, 11.06.2008 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

kemal sahir gurel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemal sahir gurel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemal sahir gurel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amin oglu behcet » you really got a hold on me » ucuncu dunya savasi guncesi » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » alonso solis » oyla beni oyla beni oyla beni » tetikci » whaz up man diyene fine thanks demek » yaran msn iletileri » slideshare com » kucuk kizlari gorup uzulmek » istanbul surlari » mehmet ali aybar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taylan sigirci » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » pkk nin silah birakip teslim olmasi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » tuva » sana suresiz izin veriyorum » sag bilege tecavuz eden parcalar » requiem for a dream » ulugay sozluk » ilk planor » varille petrol almak » sozcu » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » thich quang duc