kemal kenan ergen 

kapat
  1. "hayat bilgisi" isimli komik kitabın yazarı, "cem yılmaz ın bir tat bir doku" isimli gösterisini beraber yazdığı mizah adamı.
    #426840 (doğrucudavud, 15.07.2006 00:13)
  2. bir dönem tatlı kaçıklar dizisinin de senaristliğini yapan kişi.
    #522518 (grand ekinoks, 10.08.2006 17:51)
  3. zeki, yetenekli yazar. nerenle güleceğini şaşırtır.
    (bkz: kemken)
    #522534 (deep, 10.08.2006 17:54)
  4. bir dönem leman standupçı seçmelerine gittigimde * **,güneş gözlüğü kafasında beni dinleyen ,ancak onun kemal kenan ergen oldugunu ordan çıktıktan sonra öğrendiğim mizah yazarı..mehmet eli erbil'in bi vakit oynadıgı stand up' ıda bu şahıs yazmıştır..
    #522612 (hayrola_genc, 10.08.2006 18:09)
  5. gayet yetenekli bir mizah yazarıdır. hayat bilgisi adındda bir-iki kitabı vardır. hayatından çok memnun olacak ki yeni oluşumlara katılmıyor, leman'da yazmaya devam ediyor(en son aldığımda yazıyordu).
    bir ara star'da yayınlanan ve hemen yayından kaldırılan asayiş berkemal (rafel el roman oynuyordu) dizisinin de senaristidir. fatih solmaz'la aynı ekolün mizahçıları olmalarıyla beraber, fatih solmaz'dan birkaç gömlek üsttedir.
    #2352851 (siyah inci yagmuru, 21.09.2007 11:20)
  6. kendisine gayet uygun ve normal bir dille mail atıldığında konu bölümüne "ananızı s.kerim", mesajın içeriğine de "aptal oğlu aptal" yazabilecek kadar seviyesiz ve terbiyesiz bir mizahçı. cevap da veremiyor, "bir daha bana mail atma" diyor. mizahçıymış, hakikaten öyle... çok komik bir insan...

not: 1999 yılında olmuştur, mailleştiği kişi ben değilimdir.
    #3624180 (oneqeno, 05.07.2008 19:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kemal kenan ergen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemal kenan ergen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemal kenan ergen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kemal kenan ergen. Copyrights of the articles are belong to their authors.