kemal ethem 

kapat
  1. cerkez ethem'in torunu olan zat. kurtulus savasi sonrasinda turkiye'de barinmayan ve suudi arabistan'da varlikli bir aile olan ethem ailesinin buyugu. icindeki turkiye sevgisini suudi arabistan cidde'de bulunan turk okulunun yeni binasinin yapilmasi icin kendi arazisini bagislayarak gosterdi.
    daha sonra okul icinde kurulan kutuphaneye kemal ethem kutuphanesi adi verildi.
    #3718778 (beyaz profiterol, 25.07.2008 15:14 ~ 17:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kemal ethem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemal ethem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemal ethem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » erdal guney » kaderimin cv si » yapilmis en aptalca dalginlik » tala karinca yumurtasi yagi » matrixxx » bostan » ted bundy » varille petrol almak » cumartesi yarim gun calismak » walter cronkite » metroda cift kale mac yapmak » birol guven in lost senaristi olmasi » niccolo paganini » tanimadigin kizi msn e eklemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antalya altin portakal film festivali » sekura » cuma aksami » marcel petiot » kim nerede » celestial teapot » aysengruda » sehremini » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » acikan sozluk yazarinin drami » koca haydar » musaaden olursa ben gidiyorum » asagipinar tumulusleri » bir memenin ardindan