kemal dervis cumhurbaskani olsun 

kapat
  1. (bkz: alternatif cumhurbaşkanlığı adayları)

olur. şahane olur. mehapesi de, cehapesi de oy verir. meclisimiz tarih yazar. vatan kurtulur. akepenin hoşluğu iyiliği, harikalığı, samimiyeti anlaşılır. uzlasiiiee diye bağıranlar susar. adam laiktir. * şeriat gelmez. laiklerimiz halaya başlar. amerika * öteki gün kucağına alır. israil * de... konusturmayin beni kandil gunu.

(bkz: siz akepenin şeriat getireceğini düşünenlerden misiniz)
    *
    #2106227 (kural baltay, 10.08.2007 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

kemal dervis cumhurbaskani olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemal dervis cumhurbaskani olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemal dervis cumhurbaskani olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umut sarikaya » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » sex friend » sol frame » tepki memesi » wings of god » bekaret uzerine acilan basliklar » gercek » atanmis » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » bi josef k vardi ne oldu ona » atlas deneyi » till there was you » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlerin azinlik olma hevesi » al sana bir gobek ver bana bir bebek » the midnight meat train » agizdan kan gelmesi » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » esekcilik » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » a fine romance » paramparca » helal olsun dedirten entryler » cemsbg » animal farm » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk