kelle oldun 

kapat
  1. çok içip kafayı bulan insanlara söylenen söz.
    avrupa yakası dizisinde sık sık tekrarlanmakta bu aralar.
    #897501 (dr rocco amca, 23.11.2006 09:37 ~ 10:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kelle oldun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kelle oldun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kelle oldun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupa yakasi replikleri » alp ustungor » alternatif var misin yok musun diyaloglari » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » idrak edememe » mehmet yildiz » orta turkce » hayat fatal i neden yoruyorsun » bekaret uzerine acilan basliklar » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » yaran yanlis okumalar » irkci saman ile irkci musluman savaslari » rosetta tharpe » the boy in the striped pyjamas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » umut sarikaya » izlanda » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » adam smith » iskur bana is bul » tatilde calismak » bolgan » bekaret onemsizdir diyen erkek » palm mute » serbest kararlilik » milyaket » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » coca cola nin spermleri oldurmesi » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci