kelinden geleni yapmak 

kapat
  1. kel başa simsir tarak deyimini kadük etek isteyen ve öncelikle saclarini hobby sampuan ve jöle ile döken bireyin, mabadi alisini yere caktiği halde beceremedikten sonra nitelemek için kullanilan söz öbeği.

ne mi olur sonra keltos eleman gider sacini ektirir bir de üstüne üstlük sac ektirme merkezinin posta gazetesindeki reklaminda oynar. iyide para alir ve halkali toplu konutlarda bir daire alir.

evet simdi mikrofonlarimiza mfö'den geliyor niyet neydi akibet ne oldu...
    #2241878 (mulayim, 01.09.2007 13:46 ~ 13:49)

© 2008 - uludağ sözlük

kelinden geleni yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kelinden geleni yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kelinden geleni yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kill for you » ozgur edebiyat » varliga dayali menkul kiymet » be my lover » polisten koruyacak birim » les miserables » daudi baldrs » estonya » hamdolsun israf ediyoruz » undesilyon » bartolomeu dias » gol atmis appiah » turk silahli kuvvetleri » bagerbof » sosyallesme adi altinda asosyallesen nesil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rails and ties » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » senoktokatragintilyon » milli egitim bakanligi » uy zeci erzurum yayla istanbul neci » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » james clerk maxwell » clarisse » f 16 fighting falcon » passiflora » 10000000000000 » karizmatik cevaplar » the rapture » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap