kelimesini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sehid kelimesini kirletmek
  2. ben kelimesini sona getirmek
  3. vermek kelimesini igrenclestirmek
  4. anket kelimesini kotu sanmak
  5. tv ye konusanin yani kelimesini cok kullanmasi
  6. uuser kelimesini soylemenin zorlugu
  7. deli kelimesini cok anlaminda kullanmak
  8. ota boka rock kelimesini kullanmak
  9. baba kelimesini anneden ogrenmek
  10. google da failure kelimesini aratmak

© 2008 - uludağ sözlük

kelimesini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kelimesini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kelimesini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ah bir atas ver » whaz up man diyene fine thanks demek » sagopa dan baskasini tanimam abi » halusinasyon » karl heinz feldkamp » calculus » bir populer kultur magdurunun ruyalari » uludag sozluk gammazi » agizdan kan gelmesi » icim urperdi valla » enderun sevgiler » thomen stauch » ufak hayallere sahip olmak » vicortus » imkb » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » la havle ve la kuvvete falan olmak » kizlari guzel gosteren detaylar » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » radyo sol » ataturk cagdasliktir » deniz feneri dernegi davasi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » ogretmen cocugu » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » 25 yas sendromu » vstol » avrupa yakasi replikleri » sozluk yazarlarindan aforizmalar » subat » bekaret