kelime oyununu kacirmayin darilirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sakin kacirmayin
  2. turkce kelime yerine ingilizce kelime kullanmak
  3. evcilik oyununu abartmak
  4. msn de kelime kelime ileti gondermek
  5. guzel oyununu golle suslemek
  6. kitabini okumadim ama oyununu oynadim
  7. top oynayan cocuklarin oyununu bozmak
  8. tek jetonla metal slug oyununu bitirmek
  9. geometri oyununu yapamayip cinnet geciren zombi
  10. uzun esek oyununu bulan cocugun sozleri

© 2008 - uludağ sözlük

kelime oyununu kacirmayin darilirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kelime oyununu kacirmayin darilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kelime oyununu kacirmayin darilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » grigory petrov » suudi arabistan » oyla beni oyla beni oyla beni » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » beirut » jack bauer vs polat alemdar » jean marie gustave le clezio » turban » flesh for fantasy » requiem for a dream » joey jordison » dunya evi » hayattan sikilmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bos beles entryler » hayat fatal i neden yoruyorsun » sucugu dogradiktan sonra soymak » serdar akinan » ibn i arabi » cikin sikin birbirinize » eren keskin » ilk planor » sozlukteyken cisin gelmesi » gelmis gecmis en buyuk grup » solo test » buralardan gitme » tanri » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » istinye park