kelime oyuncusu 

kapat
  1. hakkında şimdiye kadar hiç bir şey yazılmamış 3. nesil bir yazar, an itibariyle 12 entry si var. fazla uğramıyor sanırım sözlüğe.
    (mykalkan, 09.12.2007 13:11)
  2. benden önce gelen ama benden yeni sayılan unutkan yazar. yine yeni yeniden hoşgelmiş.
    (what if, 10.12.2007 15:56)
  3. güzel entryleri olan üçüncü nesil bir yazar. henüz az yazısı var, ancak bunlar bile onun iyi yazdığını anlamaya yeterli oldu.
    ayrıca edebiyatla yakın teması olduğunu düşündürüyor yazdıkları.
    (yasak merve, 11.12.2007 19:40)
  4. adıyla sanıyla hem kelimelere hem oyuna hem de edebiyata aşina olduğu intibasını şahsımda bırakmış yazar.
    (oyuncakdunya, 22.12.2007 18:51)
  5. gecenlerde bir radyo yayininda tanistigim ve 100 metre oteden deli oldugunu anladigim yazar. kan cekti buyuk ihtimal. * tanisali cok kisa zaman olmasina ragmen kendisini cok sevdigim ve sohbetine doyum olmayan bir kisilik bu. ayrica kendisi benim tabirimle "koun"dur. * *
    (KoPuSh, 22.12.2007 19:57)
  6. gecenlerde bir radyo yayininda tanistigim * ve sohbet ne kadar acayip olsa da ortama uyum sağlayarak münasip zamanlarda konuşmayı becerebilmesi ile takdirimi ve sevgimi kazanmış olan cici yazar. *
    ajda'nın sanane banane * şarkısını çok seviyormuş.ayrıca ona ben de koun diyorum çünkü nikini yazmak epey zaman alıyor.ikinci ayrıca, bu hitap için *telif hakkı isteyenler özel mesajla bana ulaşabilirler. *
    (missbee, 22.12.2007 22:06)
  7. (bkz: yılmaz erdoğan)
    (zack, 25.12.2007 21:16)
  8. pek yakında dizilerde, sinema filmlerinde görmeyi umut ettiğimiz yazardır. kurtlar vadisi'nde "çakır reloaded"olarak görmemiz an meselesidir.
    (aman heri, 27.12.2007 17:21 ~ 30.12.2007 01:49)
  9. an itibari ile radyo limon' da djlik yapan zat.
    (anelia, 11.02.2008 14:51)
  10. hem boyu kısa, hem kayserili, hem de başak burcu. (bkz: dünya da böyleleri de var) (bkz: allah kolaylık versin)
    (irishstorm, 02.03.2008 19:51)
  11. sirf sinir etmek icin muhabbet esnasinda cümlelerimin arasina o kadar "lan" ekledigim halde hala gülen ve beni sinir eden yazarlardan birisi. ayrica karizmatik italyan erkeklerinden antonio banderas´a benzedigini düsünüyorum.
    Cünkü; uzun sacli ve alimli gözleri var bundan eminim. Gelecegin kazan ovasi olabilir. Tek rakibim diyorum baska birsey demiyorum. *
    (kültürsüz dinazor, 08.04.2008 15:58)
  12. hayattır, ki sorgulanmadan olmaz. bu yazar sorgulatır insana inatla, cebren ve hileyle, istemesen de. sorular dolaşır kafanda, "gelecekte bugün nerdesin, ne yapacaksın" diye sorarsın. muallakta kalan şeyler bazen ümit bazen keder kaynağı olur bünyede. kederleri elersin, ümitlere torpil yaparsın, mülakata bile sokmadan yönelirsin, ama gene de bir elem kalır içeride. bilinmezliğin verdiği elemler... tüm kederlere inat, her şeyin en iyisine layıktır kelime oyuncusu ve tüm isteklerini birer birer elde edecektir. hayattır, sorgula her zaman.
    (aman heri, 02.05.2008 16:31)
  13. kantara çıktığında manuel olanlarının bozulduğu dijital olanlarının ise 9999.99999.999999 dan sonra tekrar sıfırlandığı canlıdır bu dana. anlamsız mesajlarıma anlamsız terennümlerle cevap veren kişiliktir. içindeki ve dışındaki güzelliği fark etmeyen ama büyük bir ironiyle eskiden kaydırakta sıkıştığında kendine gülenlere büyük bir azap yaşatmış kişidir. velev ki amerika yolculuğu gerçekleşirse abd nin siyasi, kültürel ve ekonomik dengesinin alt üst olmasından korkmaktayımdır. **
    (lost control, 04.05.2008 21:27)
  14. yüreği her daim güzel, ince ruhlu birikimli insan.
    (abberline, 04.05.2008 21:29)
  15. (bkz: kelimay)
    (t bag, 04.05.2008 21:31)
  16. (bkz: cümle mühendisi)
    (filozofil, 04.05.2008 21:31)
  17. geçmiş olsun dileklerimi yolladığım yazar. kendisi ayıp etmiştir bende ayıp etmişimdir ama bundan sonra her şey daha güzel olacak mavi güneşli güzel günler bizi bekliyor. (amen)
    (lost control, 08.05.2008 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ulkucu » nescafe nin icerigi » avea » crawling » hele otur bi soluklan yigidim » yengec dansi » shots on target » online olanlar » pazartesi sendromu » how soon is now » bahcesehir universitesi hukuk fakultesi » sampiyon fener en buyuk fener » sus ulan » insan haklari » ctrl f5 » fakir sozluk yazarlari » yaran basliklar » baskadabiseydemicem » 11 mayis 2008 wigan athletic manchester uni maci » hakan kadir balta » rweasley » kurdistan » alfred hitchcock presents » frantic » gatekeeper » zulfu livaneli » agabey ile tatile cikmak » serefli intertoto » alone with everybody a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa