kelime dagarcigi sorunsali 

kapat
  1. yurdum insanının çoğunun muzdarip olduğu sorunsaldır. aynı kelimeleri yinelemek, tartışmalarda sıkışılan yerde çok küfür etmek bunun belirtileridir.
    #3545718 (slayer85, 16.06.2008 15:12)
  2. yeterince okumayan ve kendi başkalaşımını tamamlayamamış insan modelinin yaşadığı hazin durumdur. ne kişinin kendisi memnundur bu durumdan ne de çevresindekiler. çünkü bu durumda kişi iletişim güçlüğü yaşar. en iyi çözüm yolu okumak, araştırmak ve o hazneyi genişletmek olacaktır. özünde hepimizin yaşadığı bir sorundur. allah yaşatmasındır. ayrıca devamlı bilinmeyen sözcükler kullanmak ve eski dildeki sözcükleri türkçe olanlarının yerine kullanmak kişinin kültürlü olduğunu göstermez. aksine bu kişiler türkçeyi bozarlar ve iletişim problemini yoğun olarak yaşarlar.
    (bkz: diva)
    #3545765 (archytct, 16.06.2008 15:42)
  3. asosyalliğin çok etki ettiği durumdur. bir de lokal cahillik diye tanımlayabileceğim faktör de etkilidir.
    bu sefer de, kişi lokal uğraşısının terimleriyle kavramları ifade etmeye çalışır ki, komediden öteye gitmez bunlar.
    #3675032 (kelkeshoze, 17.07.2008 00:26 ~ 00:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kelime dagarcigi sorunsali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kelime dagarcigi sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kelime dagarcigi sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah gul soykirim anitina gitsin » abi beni sev » rs ne la » eric cartman » ridvan gol olur dedikten sonra atagin gol olmasi » sevcan » tahmin et » yonetmen suremizin doldugunu isaret ediyor » banu guven » protest sanayici a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games