kelebek etkisi yaratan yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sok etkisi yaratan basliklar
  2. kelebek etkisi 2
  3. kelebek etkisi
  4. hakaret etkisi yaratan davranislar
  5. gordugunuzde sok etkisi yaratan yazilar
  6. tokat etkisi yaratan cevaplar
  7. orgazm etkisi yaratan abukluklar
  8. bunyede dumur etkisi yaratan entryler
  9. tecavuz hapi etkisi yaratan oyuncak
  10. ustunuze sifon cekilmis etkisi yaratan sozler

© 2008 - uludağ sözlük

kelebek etkisi yaratan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kelebek etkisi yaratan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kelebek etkisi yaratan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taylan sigirci » babanin kriz var demesi » asil tendonu kopsa stad inlermis » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » pomak » 1990 dogumlu olmak » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » bir populer kultur magdurunun ruyalari » all i ve got to do » bir kadini anlamayi arzulamak » sehremini » yastikalti bank » i guess you re right » turk dizisi cekmek icin gerekenler » ruyada entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » le dejeuner des canotiers » pilot » hayko cepkin » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » ben ask oldugumu aglarim » mangal mizah dergisi » galleria » gercek » enderun sevgiler » theophraste renaudot » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » umut sarikaya tipi mutsuzluk » harry kewell » animal farm » driving miss daisy