kel mahmut 

kapat
  1. munir ozkulun hababam sinifindaki karakteri.hem tarih öğretmeni hem de müdür yardımcısıydı.
    #282310 (hasnicktir, 27.05.2006 12:33)
  2. disiplini seven ama ayni zamanda babacan hababam sinifi karakteri. hababam sinifi ni sevme sebeplerinden yalnizca bir tanesi.
    #1120732 (muhtar, 07.01.2007 19:58)
  3. sivas lisesinde müdürlük yapmıstır. takım arkadasları arasında kel diye cagrılmaktadır. kel lakabı blendaks sampuan kullanması sonucunda dökülen ve artık yerinde kavak yelleri ve sapalaklar esen bir kafaya sahip olmasından gelir.
    sigara içirtmez, bahcede top oynatmaz, okuldan kactırtmaz v.s psikopat derecede düzenli ve disiplinli bir adam. bol bol kah ve içip hafize annemizi yorar.bunlada yetınmez yanında su ister. saymakla bitmez emir ve buyrukları. ayrıca okulda yatar kalkar vs..
    (bkz: ne diyorum olm ben)
    #1120764 (jelibonur, 07.01.2007 20:05 ~ 20:06)
  4. sifat tamlamasidır.
    #1121500 (CRAnium, 07.01.2007 22:29)
  5. hababam sınıfının unutulmaz isimlerindendir.
    #2192908 (carlott, 24.08.2007 22:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kel mahmut başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kel mahmut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kel mahmut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo » tabu diyaloglari » zindanbaba turbesi » maymuna mi gidiyorsun muzu unutma » ellie bartowski » erkeginin ayagini yikamayi gurur yapan kadin » kovmirim ule » luxemburg » erken secim » kendi actigi basliga bkz veren yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci