kek isteyen kekeme 

kapat
  1. rahat ca derdini anlatmanın keyfini yasayacak kekeme insandır
    #535404 (rapter, 13.08.2006 18:54)
  2. "kek ver" demesi yeterli olacak kekemedir.
    #1339761 (arabaciarabayatasget, 23.02.2007 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

kek isteyen kekeme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kek isteyen kekeme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kek isteyen kekeme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarhana » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » ask ayirir » hayati » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » janos eckmann » bir sifat olarak kazim » aciz olmak » harry kewell » planor » hak ve esitlik partisi » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » gimenez » hakan aysev » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » time to burn » herzwerk ii » pgsg » ilk hava gemisi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » meydanbenim » misssunshine » sevis » marrone » cok guzel hareketler bunlar esprileri » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » pgm301