kediyi mikrodalga firinda kurutmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mikrodalga firinda buz tutmus kola isitmak
  2. mikrodalga
  3. mikrodalga dolap
  4. mikrodalga firin
  5. mikrodalga patlamis misir
  6. mikrodalga ile organik sentez
  7. mikrodalga firin sutlac
  8. yumurtayi bombaya ceviren mikrodalga firin
  9. bebegini mikrodalga firina koyarak yakan anne
  10. firinda helva

© 2008 - uludağ sözlük

kediyi mikrodalga firinda kurutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kediyi mikrodalga firinda kurutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kediyi mikrodalga firinda kurutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » carrie » trt dublajcilari » tootsie » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » general krukov » bereketli topraklar uzerinde » palamut » yumusama » hamdolsun » dpreview com » espriden ne anlarsiniz » hayata dair ic burkan detaylar » dungeon master » ska energiya khabarovsky » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buyuk asklar yolculuklarla baslar » ozdemir ince » sevgili » tff ikinci lig » tecavuzcusune asik olmak » resat calislar » the da vinci code » bahcelievler lisesi » kerem sanatel » j k simmons » grand theft auto iv » tarkan » mumin sirin » bakire olmamakla suclanan kizin intihari » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz