kedim 

kapat
  1. ezginin gunlugu, herşey yolunda albümünden güzzel bi şarkı. bu da sözleri;

Bir kedim var, oyunu bitmez
    işi hep bahar
    Bir gemim var, dumanı tütmez
    peşinde martılar

Bir yolum var, gideni dönmez
    kalanı yanar
    Bir yerim var, adresi olmaz
    sonsuza kadar

Sözler, geri dönmez
    Geri dönmez bakışlar
    Kuşlar geri uçmaz
    Geri konmaz aşklar

Bir sazım var, hiç elim gitmez
    köşede yatar
    Bir sızım var, hiç ilaç kar etmez
    içimi yakar

Bir gözüm var, sileni olmaz
    boyuna akar
    Bir kapım var, açanı bulunmaz
    durmadan çalar

Sözler, geri dönmez
    Geri dönmez bakışlar
    Kuşlar geri uçmaz
    Geri konmaz aşklar
    #1313500 (tutunamayanlardan, 16.02.2007 23:05)
  2. ezginin gunlugu'nün ceyrek isimli 25. yıl özel tribute albümünde goksel tarafından yorumlanmıştır.
    #2206497 (vernon sullivan, 27.08.2007 01:08)
  3. (bkz: her cümleye kedim diye başlayan erkek)
    #2206507 (bohembebek, 27.08.2007 01:09)
  4. sevgiliye takılabilecek tatlı lakap.
    (bkz: sarı kedim)
    #3235079 (karanlikelfperisi, 05.04.2008 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

kedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cessna 172 » ana haber bulteni » parmaginin ucunda akrep olan yazar » bush un yeni finosu » adtk » tv de zapping yapmaktan hic program izleyememek » ntv muhabiri » tarih bir kere yazildi tisortu » help to close guantanamo » south of no north » lucifer anarchos » asik veysel satiroglu » famke janssen » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » isparta petrol turizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » randy couture » cryptload » pietro pacciani » doritos » merit sahmaran otel » hayvanlarin en guzeli » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » yildirim ordulari » turk silahli kuvvetlerini yipratmak » cikista senlik var » kimya » terorun beyni barzani mihmandari akp » tuvalete kardesle birlikte gitmek » ertem egilmez » gemport