kediler ve kopekler 

kapat
  1. yer yüzünün en itici hayvanlarıdır, insansı tipleri de mevcuttur özellikle köpeklerin..
    #1327806 (no promise, 20.02.2007 21:00)

© 2008 - uludağ sözlük

kediler ve kopekler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kediler ve kopekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kediler ve kopekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» como el agua » karti bankamatige kaptirmak » yozlasan halkin vahim durumu » petrus » tsk » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » izmir » x dogumlu olmak » yeniceri » red alert 2 » yalnizligi sevmek » sevgilinin hasta olmasi » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » hasan mezarci » sozlukten kiz kaldirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » can yucel cevirisi » hire otel » habu diyar » milli gurur milli forma » ataturk un bursa nutku » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » stephen appiah » musaaden olursa ben gidiyorum » wings of god » no air » ask kazandirir » guitar hero world tour » kevin martin » los lunes al sol