kedigillerden kulaklari sivri disleri ve tirnaklari keskin kurkunden yararlanilan cok yirtici hayvan 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (50 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

kedigillerden kulaklari sivri disleri ve tirnaklari keskin kurkunden yararlanilan cok yirtici hayvan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kedigillerden kulaklari sivri disleri ve tirnaklari keskin kurkunden yararlanilan cok yirtici hayvan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kedigillerden kulaklari sivri disleri ve tirnaklari keskin kurkunden yararlanilan cok yirtici hayvan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» riddle of steel » kabileler bile bu krizden etkilenir » bartimaeus » firinda kanat » 10000000000000000 » sabrina tavernise » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » can yucel » aylakliga ovgu » ultractor » rui pedro dos santos patricio » grand theft auto iv » project gotham racing » kuresel finans krizinin kapitalistleri emo yapmasi » capa tip fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yayla zamani » mustafa karadeniz » liverpool a liverpol diyen insan » silte » metro kacirmak » manco » bas kaldiriyorum » charles bukowski » braun silk epil reklamindaki gavat bey » erkegi yatakta rencide etmek » ilac gibi » arkas holding » nvocc » crysis wars » veled i zina