kecioren teleferigi 

kapat
  1. keçiören' bulunan teleferik. gittim gördüm bindim, gayet hoş. en yüksek yeri 150 metre ve estergon kalesi, kecioren selalesi ve parkların üzerinden geçtiğinden manzarası gayet güzel. tek sorun cam açılmıyordu. oysa ben dışarı sarkmak isterdim.
    #3580224 (serbest radikal, 25.06.2008 11:13)
  2. metro bekleyenlerin karşılaştığı 10 milyon YTL ye mal olmuş bir keçiören belediyesi yatırımıdır.
    #3721925 (purplepain, 26.07.2008 01:35)
  3. sadece amacı eğlence olan, ulaşımda kullanılamayan ( çünkü sizi aldığı yere bırakıyormuş) koca bir çöp yığını.
    #3724279 (glylay, 26.07.2008 15:30)

© 2008 - uludağ sözlük

kecioren teleferigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kecioren teleferigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kecioren teleferigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 28 mayis 2006 turkiye estonya maci » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » eyvah dokuza bir yakalandik » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » hyperion » ukte verme istegi » solitude » canli bombanin yakalanma ani » araba ittirmek » tsk » deryali gunler » ucak kacirmak » partyworld » m1 » gelin cicegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » darbe icin kasinmak » tutusturun geceleri » nazim hikmet ran » i have the information » biletix » istiklal caddesi » gundelik hayat teorileri » sevgilisinin mini etek giymesine izin veren erkek » kedi » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » egitim » bugun gunlerden ask » imla kurallarini bilmeyen yazar » lighthouse family » engin ceber