kebap 

kapat
  1. Doğrudan doğruya ateşte veya kap içinde susuz olarak pişirilmiş et.
    #110016 (can, 11.03.2006 11:38)
  2. "oh kebap valla, yan gel yat" anlamında da kullanılan kelime.
    #231189 (asiti kaçmış kola, 11.05.2006 14:17)
  3. (bkz: adana kebap)
    #409043 (wolfshade, 09.07.2006 17:56)
  4. yurt disin da türkiyeden daha cok tükedilen yemek. her köse de bir kebapci bulunur.
    #2582828 (Ohrschmerz, 12.11.2007 12:51)
  5. ateş üzerinde susuz pişirilen et anlamına gelir. arapça kebbeb kökünden türemiştir.
    #2966494 (tombalak oglan, 07.02.2008 17:50)
  6. süper lezzet..

$i$li'de bir kebapçının reklam bro$üründe $unlar yazıyormu$..i$te budur diyorum..ben o kızlardan olmıyciim! nerde orağım, sabanım huleyn!

"diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte türk delikanlılarının ve genelde de türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük türk ırkını çinliler, japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

icabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

iç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

sakın bu oyuna düşmeyin.

feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan çin mutfağı diye birşey yoktur. bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. sakın kanmayın, sakın yemeyin. helal değildir!

unutmayın su uyur, düşman uyumaz!"

spam ile geldi kaynağını bilemedim valla..
    #3675975 (alwayssleepy, 17.07.2008 09:47)
  7. dünyaya tekrar gelme şansım olsa ve ülke seçmem gerekse türkiyeyi şehir seçmem gerekse urfayı seçtiren gıdadır.
    #3675996 (imgelerle konusan adam, 17.07.2008 09:58)
  8. türk mutfak kültürünün en üst noktası.
    #3676008 (orijinal, 17.07.2008 10:06)
  9. ne zaman akla gelse karnı acıktıran ağzı sulandıran yiyecek. ek olarak bir de ibrahim tatlises'i getirir akla.
    #3676011 (makas atan tir soforu, 17.07.2008 10:11)
  10. adana'nın sembolüdür. iyi bir kebap el kıymasıyla hazırlanan kebaptır, eğer sarmısak sevenler varsa terbiyeli kebap isteyin yanında da acılı ezme pişmiş domates ve soğanla vazgeçilmez bir lezzet fırtınası yaşayın yanında şalgam suyu kebabın yanında giden en güzel içeceklerdendir. kebap deyince adana'da gidilecek en güzel mekanlar onbaşılar,asma altı ya da kazancılar kebap salonlarıdır bunlar benim dedemden kalma ve hala damak tadını bozmamış kebapçılardır, bazıları hasan usta,kebapçı ibo ve güzelyalı der bunlar yeni jenerasyon kebapçılardır çoğu da adanalı değildir. *
    #3676030 (pentagram464, 17.07.2008 10:19 ~ 10:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kebap başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kebap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kebap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bl » oglak burcu erkegi » sarah connor » sevgiliye son kez sarilmak » telefonda indirimli konusmanin sirrinin cozulmesi » barhan » 25 temmuz 1908 » que sera sera » cinsellik turkiye de ilkelce yasanmaktadir » ideal gaz denklemi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci