keban in tarihi eserleri 

kapat
  1. keban ve çevresinde yer alan eserler.

ermeni kilisesi
    surp kevorkmanastiri

yusuf ziya pasa kulliyesi(cami, kütüphane, çeşme, medrese)

han
    haci ibrahim sah kervansarayi
    vakif han / denizli kervansarayi
    iv murat hani

pagnik hoyugu
    #3392591 (arabam var, 13.05.2008 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

keban in tarihi eserleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. keban in tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keban in tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nobetci erdem » osman mumtaz rakmetil » acil servis » ics » hayal kirikligi » acelya » evden tek seferde cikamamak » gammaze » aha ben de geldim » ataturk u putlastirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci