kebabistan 

kapat
  1. adı arabistan'dan esinlenerek konulmuş ünlü bir kebap lokantası.
    kısaca türkiye deselerdi de aynı maana çıkardı ama neyse...
    #22151 (sıçtırtma lamasına, 17.01.2006 21:40)
  2. ankara'da bulunan bir kebapçıdır.
    http://www.kebabistan.com.tr/
    #1165398 (arabaciarabayatasget, 17.01.2007 00:40)

© 2008 - uludağ sözlük

kebabistan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kebabistan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kebabistan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir seytan in papazi » folkearth » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » radyo uludag » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » istanbul park » ote yandan » senaryo kabizi senarist » cukura dusup sakatlanan futbolcu » mustafa kemal ataturk » dance with me tonight » kisveye burunmek » umit davala » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » we rise » ali cevat akkoyunlu » beni birakip nerelere gidersin mysql server » aktutun baskininda ergenekon parmagi » boliviano » hazreti muhammed » americanista » bloodsucker » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » wunderman » bakireler ulkesi » icim urperdi valla » bir memenin ardindan » michael skibbe » turk televizyonlarindaki evlenme programlari