kazimak 

kapat
  1. - Bir aleti sürterek bir şeyin yüzündeki tabakayı kaldırmak,
    - Bir araç kullanarak silmek, çıkarmak,
    - Sertçe ovmak,
    - Tıraş etmek,
    - Metal bir yüzey üstüne sert bir araçla şekil çizmek, yazı yazmak, nakşetmek,
    - Aslını, kökünü çok detaylı araştırmak,
    - Vücuttaki yabancı bir cismi hasta, zararlı veya istenmeyen bir organı almak, temizlemek, yok etmek.*
    #1746943 (larker, 10.06.2007 00:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kazimak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kazimak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kazimak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beko » mehmet ali birand » turgay bahadir » star gazetesi » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » kizkaciran damat » vicdan » adam smith yaniliyor » noi albinoi » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » cemsbg » hefeweizen » osman pamukoglu » ayabakan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul un en guzel semti » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » sevistigi evde esyasini unutan erkek » age of mythology the titans » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » arnavut kaldirimi » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » ataturk un bursa nutku » teror olayinda mesaj aramak » yaran msn diyaloglari » ben ask oldugumu aglarim » bilgi yonetimi onlisans programi » istanbul arkeoloji muzesi » lumpen burjuva