kazim kare 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yildiz kare sifir alti kare
  2. arda turan kazim kazim semih senturk triosu
  3. kazim kazim in gol attiktan sonra yaptigi dans
  4. kazim kazim in milli takimda oynamasi
  5. kazim kazim sana kari lazim
  6. pi kare
  7. kare kare 002 kare
  8. kare mil
  9. pi re kare
  10. kare cd

© 2008 - uludağ sözlük

kazim kare başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kazim kare ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kazim kare nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » omer hayyam » milli gurur milli forma » ergenekon iddianamesi » atanmis » fm 2009 deki yetenekler » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » semsek » guillermo ochoa » msn de sevgiliyi beklemek » doviz fiyatlari » como el agua » kolpa turk filmleri » bodrumtorbasi » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bizden kacmaz kameralari » etkisiz hale getirmek » ece erken » prensesin uykusuyum » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » ciftin ozel gunu » jean marie gustave le clezio » can yucel cevirisi » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » basliklari alt alta okumak » heroes » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » berlin filarmoni orkestrasi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum