kazanmasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sempati kazanmasin diye akp ye dokunmamak

© 2008 - uludağ sözlük

kazanmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kazanmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kazanmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kimya » istanbul kizlari vs ankara kizlari » how i met your mother » i melih gokcek » hic normal arkadasi olmayan insan » estonya milli futbol takimi » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi » fenerium » kissing the beast » bobby knight » cocuga soylenisi guzel isim koymak » ali riza » golf um geldi sonra » hitler den nefret etmek » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basbakanimiseviyorum com » muayene » keskul » turkiye memurlar arasi solitaire turnuvasi » bir kadina soylenebilecek en agir soz » tuvalette diski yerine para cikarmak » cep telefonun tuslarinin silinmesi » 100000000000000000000000000000 » soldan ailesi » susmaya calismak » ya ben aslinda hayata kiziyorum » muson dugunu » ulker urunlerini protesto etmek » islam in hosgorulu olmamasi » hills