kazankaya kalesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hasan kazankaya
  2. zil kalesi
  3. kan kalesi
  4. kov kalesi
  5. van kalesi
  6. sut kalesi
  7. kiz kalesi
  8. bem kalesi
  9. sis kalesi
  10. amasya kalesi

© 2008 - uludağ sözlük

kazankaya kalesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kazankaya kalesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kazankaya kalesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » unutulmayan dizi replikleri » sebastian leto » mute » yagmur kasifoglu » ustura ya vurdurmak » here comes the sun » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » taraf » tuncay guney » helyum » besiktasliyim sigara iciyorum » filmkolix » juande ramos » status » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » durex elite » gordugum ruya » abdullah gul » bebek okan » hertha berlin » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » paris » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » mitroglou » rukneddin uranus olmedi » seniseviyorumtugba com » a gothic romance » children of women » yaran facebook uyarilari