kazanan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isimden kazanan aktorler
  2. kazanan daima haklidir
  3. kaybetmeyi kazanan insan
  4. kazanan beni alsin
  5. patronundan cok kazanan isci
  6. guzellik yarismasini kazanan kiz
  7. kazanan hepsini alir
  8. son gun calisarak oss yi kazanan ogrenci
  9. iddaa da kazanan kazanana
  10. secimi kazanan chf degildi

© 2008 - uludağ sözlük

kazanan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kazanan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kazanan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 300 » galatasaray formasi » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » deniz feneri » vatan » guatemala » imhotep » en iyi ikililer » uyumadan once the bards song dinlemek » alparslan erdem » ilk deniz ucaklari » alp ustungor » iu ogrencilerine ceza yagdi » turkiyede ziraat muhendisi olmak » olmek istememek ama olememek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicdani ret » the boy in the striped pyjamas » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » zehra vakfi » msn de sevgiliyi beklemek » doviz fiyatlari » royal academy of dramatic art » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » hasan kurtulmus » ib » badlik amiri » osman pamukoglu » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » t bag » nouriel roubini