kaza susu 

kapat
  1. Sunay Akın'ın şiiridir.

Biri çıkıp öldürsün beni
    ve kaza süsü versin
    cansız bedenime
    nasıl da sevinirdim
    ilkokul pencerelerine bayrak asarken
    doğduğum kazanın
    her bayram öncesi süslenmesine

Çay bardağı biçiminde yontulsun
    mezar taşlarım
    ve yaşamdan bir tek yudum
    bile alamayacağım için
    üstlerine yatay olarak
    bir de kaşık
    konsun

Ne başucuma
    ne de ayak ucuma dikilsinler
    biri sağımda
    diğeri solumda olsun
    ki görenler
    mezarı sansınlar
    bir çocuğun

Peşlerinde koşturarak papazı
    kiliseden çaldıkları
    günah çıkarma kulübesinde
    şiir kurtuluş örgütünü kuran
    kenan evren lisesinden terk çocuklar
    mutlaka gelirler cenazeme
    her birinin elinde deniz yıldızı

Üzülmeyin dostlarım
    ezbere bilirim latince sözcüklerini
    hayvanlar ansiklopedisinin
    adını bilmemiş olmaktan
    utanmayacağım asla
    tabutumun içine girecek
    ilk böceğin.
    #951179 (fatal, 05.12.2006 00:04 ~ 09:57)
  2. silahını temizlerken arkadaşını vurmak.
    #951785 (junior, 05.12.2006 02:48)
  3. üç yasındayken yanlıslıkla tabancalanıp dedeyi vurmak.
    #951867 (cutcut, 05.12.2006 03:48)
  4. kaza süsü aslında; birisini yanlışlıkla vurmak falan değildir. kaza süsü; birisini/bir şeyi öldürüp bunun yanlışlıkla olmuş olduğu havasını yaratmaktır. bu da; bir eşin diğerini silahla başından vurup, aslında onun intihar etmiş gibi gözükmesini sağlayacak eylemleri yapmasıdır. mesela silahı, öldürdüğü eşinin eline tutuşturmak gibi. * sadece bir örnektir bu. birisini öldürüp kaza süsü verdikten sonra 'valla tüm ilhamımı kaşgarlı tost'tan aldım' denmesin sakın. kızarım.
    #3184945 (kasgarli tost, 24.03.2008 17:42 ~ 17:46)
  5. kaza filan olunca polisler, güvenlikçiler güvenlik altına alırlar o bölgeyi. deliller zarar görmesin, yeni bir kaza ya da patlama olursa tehlike arzetmesin diye. şerit falan çekerler etrafa kırmızılı beyazlı veya sarılı. bant şeklinde. budur kaza süsü. benim her kaza sonrası bu süslü şeritleri arar gözlerim. acaba bu kazaya da süsü verilmiş mi diye. yoksa içim rahat etmez bir türlü. olmuş kazadan çok buna üzülürüm. yoksa süsü.
    #3184993 (ahmed el kafir bin muslim, 24.03.2008 17:50)

© 2008 - uludağ sözlük

kaza susu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaza susu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaza susu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pentaeritritoltetranitrat » anderson varejao » ashaf » igrencsiniz ibneler » kotu insanlari tanima senesi » 42 numara ayakkabi giyen kiz » gatogigos » inxtc tv » eroin » scribd com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games