kaytan 

kapat
  1. kaytan bıyıklarını sürsem nerelerine diye devam eden bir türküsü vardır sanırsam.
    #92245 (örümcekkafalı, 28.02.2006 14:15)
  2. denizcilikte Yelkeni yarı kapatmak için kullanılan örgü halat.
    #355334 (JuanSebastianVeron, 18.06.2006 13:19)
  3. (bkz: ayhan isik)
    #509455 (optimus prime, 07.08.2006 18:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kaytan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaytan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaytan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» empati » vanti lator » omar andrade » pgr » icip guzellesmek » herkes gibisin » teutates » cocuk duslerimiz yok artik » salzburg » the day that never comes » bayan suruculerin yayalara yol vermemesi » 12 ada » mehmet ali sahin in ceber ailesinden ozur dilemesi » beraber basardik yarim birakma » sevgilisinin mini etek giymesine izin veren erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » planet earth » merhamet » cisin geri kacmasi » griffin » buldog kopek gezdiren vucut yapmis insan » ustum cirilciplakti » xentrix » cin jimnastigi » sessiz kaliyorum cunku » ankarali kizlar » turk kizlarinin en cok hayalini kurduklari seyler » clarisse » fenerbahce vs galatasaray » harika » windows live spaces in copcatanlik islevi