kayseri hesabi 

kapat
  1. kayseriliye sorulan 2 kere 2 kaç eder sorusunun, alırken mi, satarken mi diye cevaplanmasıdır.
    #1598199 (darkwingsoul, 02.05.2007 13:00)
  2. eve de, çarşıya da, meclise de uyan hesaptır.
    #1598398 (shawnshank, 02.05.2007 14:04)

© 2008 - uludağ sözlük

kayseri hesabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kayseri hesabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayseri hesabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» and justice for all » vadime dokunmayin » yaran mackolik com yorumlari » 15 ekim 2008 bosna hersek ermenistan maci » kedi bar » les miserables » tosya » seri halde arti oy veren melek » genuine » aysun gultekin » bana askini getir » vicortus » xbox 360 » fetullah gulen » sac cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazilan ilk sevda hikayesi » pestamal » maersk sealand » raziye » biga » karsindakini tanimadan yargilamak » karsi aydin » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu » aktutunlu cicek » haber alma ozgurlugu » dilber kocarslanli » oraklacekicledevrim » the da vinci code » ncity » beyer