kaynastirma harfi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kaynastirma
  2. t harfi yerine d harfi kullanmak
  3. k harfi yerine g harfi kullanmak
  4. kaynastirma sesi
  5. k harfi
  6. bas harfi ben
  7. harfi cer
  8. harfi harfine
  9. sahin k harfi
  10. mana yi harfi

© 2008 - uludağ sözlük

kaynastirma harfi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaynastirma harfi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaynastirma harfi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye komunist isci partisi » jesse james » her arapca yaziyi kuran sanmak » vremya » aysu ata » usb mouse u ethernet girisine takan insan » cennet » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » sensiz yapamam » benim adim kirmizi » surprizlerin icine eden sevgili » loving every minute » daudi baldrs » duracell » kopush fm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ultractor » kolektif futbol anlayisi » basarili gibi gostermek » eddie basden » komploya kurban giden yazar » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » google cevherleri » hristiyanlik » suyunk » prozac » nazim hikmet ran » you keep on moving » turkan soray » mustafa karadeniz » kamos