kaynak osym 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. osym
  2. osym gov tr
  3. osym numarasi
  4. osym den istekler
  5. osym gotumuye gov tr
  6. osym g tumu ye
  7. osym gotumu ye
  8. osym anusumu ye
  9. oss2008 osym gov tr
  10. osym amblemi

© 2008 - uludağ sözlük

kaynak osym başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaynak osym ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaynak osym nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tepki memesi » bionic commando rearmed » sezercik onun bunun cocugu » bir boka benzemeyen minimal siir » vesselam » hak ve esitlik partisi » iste kuku kuku geldim » ak akcenin kara gun icin olmasi » when nietzsche wept » kararti » bolubeyi » aciz olmak » ecce homo » istanbul da yasama vergisi » metroda cift kale mac yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkan soray » mutlu ol yeter » yavuzhan » se7en » the mamas and the papas » sabetayist » alone with everybody » kuku bekcisi » volkan demirel in avrupa macerasi » engin ceber » ati radeon hd 3850 » night ark » jakob van hoddis » vatan » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama