kaynak olarak popoyu gostermek 

kapat
  1. bilirsiniz her bilimsel makalenin arka sayfalarında kaynak kısmı vardır. çeşitli dergiler, kitaplar, insanlar kaynak olarak gösterilir. az buçuk sapma payı da olsa doğru bilgilerdir.

kaynak olarak popoyu gostermek ise "abi salladım" demenin bir diger adıdır. şimdi konuyu pekiştirmek baabında bir örnek verelim;

konu: yapı inşaatı
    içerik özetinin minyonuncu kez özeti: çimentonun içine tükürürsen tükürüün içindeki şeyler binayı daa sağlam yapar.
    kaynak: popom.

ha neden mi böyle diyorum; araştırma yapacağım derken çığır açan gerizekalı beyinleri eleştirmek için. yalan yanlış makale yayınlasınlar sen de git onlara inan. sonra astı astarı sıkmasın. s.kayım sizin kaynağınıza!
    #2288381 (goddar, 09.09.2007 17:23)
  2. muhatap olarak popoyu göstermekle bağlantılı eğlemdir.
    - hüsnü sen kim oluyorsun da bana böyle davranıyorsun, gel buraya alçak!
    + (küçük hüsnüye yönelerek) duydun mu hüsnü sana sölüyooo!
    + duymuş hanım sonra ilgilenecek senle!
    #2288420 (pinaa, 09.09.2007 17:34)
  3. laik kesimin besmele çekmediğini sanmak ve çekilmesinden rahatsız olduğunu düşünmek. * *
    #2292308 (ramorin, 10.09.2007 11:26)

© 2008 - uludağ sözlük

kaynak olarak popoyu gostermek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaynak olarak popoyu gostermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaynak olarak popoyu gostermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senden cocugum olsuna verilebilecek cevaplar » gecen hafta girilen entry » cirak » iyi gunler » peder zickler bayragi » karel bruckner » lala huseyin pasa camii » tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak » the unforgiven iii » edepsiz turkuler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci