kaynak memet fuat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. memet fuat
  2. oh ye memet
  3. rum memet
  4. memet
  5. memetcik memet
  6. dalavera memet
  7. memet turkkan
  8. memet ali alabora
  9. memet gureli
  10. memet baydur

© 2008 - uludağ sözlük

kaynak memet fuat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaynak memet fuat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaynak memet fuat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aski haketmeyen birini sevmek » liseli yazarlar » gay berber » van der waals baglari » ana beni eversene » buy more » gammaze » hanutcu » gel lan » 2008 09 sezonu trabzonspor transferleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci