kaynak belirtilmemis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kaynak
  2. oz kaynak
  3. kaynak sac
  4. bir kaynak olarak got
  5. kaynak yok beyler
  6. kaynak kitap
  7. kaynak gostermek
  8. hareketli kaynak
  9. kaynak azligi
  10. sadettin kaynak

© 2008 - uludağ sözlük

kaynak belirtilmemis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaynak belirtilmemis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaynak belirtilmemis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlik zari » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » ukrayna » ilk deniz ucaklari » ataturk geri donse soylecegi soz » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » ernest hemingway » moderasyon » ask ucurur » nickimicinotuzharfgerekiyormus » berlin filarmoni orkestrasi » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » izlanda nin satisi » aysun kayaci » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metroda kitap okuyan artist » cakma pilotmont » dibi dibi rek » adim adim kiz tavlama » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » barack obama » kurtlar vadisi pusu giray » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » ahmet levendoglu » istanbul arkeoloji muzesi » kurt soykirimi » dolunayisi » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » sozluk yazarlarinin itiraflari