kaynagi kaybettim ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kumarda kaybettim askta kaybettim
  2. kaybettim
  3. kaybettim sarkimi
  4. kendimi kaybettim
  5. mizahimi kaybettim
  6. yusuf u kaybettim
  7. seni kaybettim
  8. kaybettim seni
  9. gunesimi kaybettim
  10. kaybettim hukumsuzdur

© 2008 - uludağ sözlük

kaynagi kaybettim ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaynagi kaybettim ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaynagi kaybettim ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail bey hani » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » ucuncu dunya savasi guncesi » penisin var derdin var » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » calculus » haris alexiou » kucuk kizlari gorup uzulmek » mona lisa ya bakip 31 cekmek » bon iver » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » thomen stauch » silikon yorgan » cok guzel hareketler bunlar » morgan freeman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bikini bolgesini bronzlastirmak » simone simons » yilan yagi » irriducibili » kaderimin cv si » imkb » don kisot » yastikalti bank » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » the day that never comes » arcadium » yutkunmak » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi