kayitli sermaye 

kapat
  1. Ortaklıkların, esas sözleşmelerinde hüküm bulunmak kaydıyla, Yönetim Kurulu Kararıyla, Türk Ticaret Kanunu'nun sermayenin artırılmasına dair hükümlerine tabi olmaksızın çıkartabilecekleri, azami hisse senedi miktarını gösteren, Ticaret Sicili'ne tescil edilmiş sermayeleridir.

http://borsa.terimleri.com/Kayitli_Sermaye.html
    #2793394 (damat hobbit pasa, 05.01.2008 14:31 ~ 14:32)
  2. (bkz: vesikalı)
    #2793401 (kamil, 05.01.2008 14:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kayitli sermaye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kayitli sermaye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayitli sermaye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zulfu livaneli » sol frame » ataturk cagdasliktir » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » susannah york » kac gol attin lan oradan » kucuk kizlari gorup uzulmek » sozlukteyken cisin gelmesi » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » wurth » yastikalti bank » annelerle girilen komik diyaloglar » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » mutlu ol yeter » martti ahtisaari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » migfer » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » galatasaray universitesi » memati bakisi » aslan » yandaki okul servisi » michael skibbe » izlanda nin satisi » turk kizlari » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » re re re ra ra ra galatasaray » the beatles » balikesir yurdu » evcil hayvan avina cikmak