kayitlarimiz devam ediyor 

kapat
  1. normal kayıt süresi dolmasına rağmen çeşitli sebeplerle kontenjanını dolduramayan kurumların * yeni kayıt açtıklarını açıklarken kullandıkları cümlelerden biri.
    #1298075 (thor voivoda, 13.02.2007 12:23)
  2. yeni bi spor merkezi ne bilim okul, dershane, özel bişiler kuruluyordur ve kontenjanın dolması an meselesidir. hatta uğradığınızda anam kayıtlar kapanmak üzere kayıt yaptırdın yaptırdın yoksa avcunu yalarsın minavlinde karşılaştığınız kayıt görevlilerini her türlü yalama, bacım iki gün sabret yettim gari işlemlerine maruz bırakırsınız. ama nafile o kayıtlar asla bitmez..

- 20/05/2005 : abla iki gün sonra gelicem valla billa. maaş yatsın bi geliyom.
    + 20/05/2005 : peki (de hade get sümsük. paran yoksa ne işin var.)

- 20/12/2005 : hene siz hala kayıt mı alıyonuz? gelsem mi acep?
    - 20/12/2005 : aramıza katılmanızı dört gözle bekliyoruz. (bokunu yiyim gel primler oldu davul içimde patladı anunakoim)
    #1298092 (mey, 13.02.2007 12:28)
  3. uludağ üniversitesi için sürekli geçerli slogan
    #1298160 (farazi, 13.02.2007 12:45)
  4. kesinlikle inmez bu afis;

+efenim kayitlarimiz devam ediyor
    -kac kisisiniz
    +umid ediyorum sizden baska da gelen olacak
    -kimse gelmedi dimi
    +kayitlarimiz hala devam ediyor ama
    -hmm.
    #2856790 (karakuzusu, 18.01.2008 13:57)

© 2008 - uludağ sözlük

kayitlarimiz devam ediyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kayitlarimiz devam ediyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayitlarimiz devam ediyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bill wennington » limk com » farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez » ereksiyon » galsray » besinci nesil gammaz » hazreti ali » sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » somebody » yuruyerek girdim sedyeyle ciktim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci