kayip sevda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu ne sevda
  2. her sevda
  3. ah vre sevda
  4. bu mu sevda
  5. iki sevda
  6. adi sevda
  7. sevda bu mu
  8. sevda
  9. son sevda
  10. sevda gul

© 2008 - uludağ sözlük

kayip sevda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kayip sevda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayip sevda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » benjamin linus » bir gun » le fabuleux destin d amelie poulain » sucugu dogradiktan sonra soymak » rosetta tharpe » gossip girl » mona lisa ya bakip 31 cekmek » murad kucuk » karinca » turk solu » numaranizi arkadastan aldim » isik ver bana » berrak sudaki kirmizi balik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ha bu diyar » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » dalgaci mahmut » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » yeter artik vurmayin adam oldu » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » genelkurmay i yipratmayan tek sey » iskur bana is bul » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » the boy in the striped pyjamas » izlanda » lenova » ib » no poetry » ask yaslandirir